Odovzdanie kŕmneho vozu Strautmann Verti-Mix 50

Nový stroj pre zákazníka od BISO Hurbanovo

Odovzdanie kŕmneho vozu Strautmann Verti-Mix 50
autor: Editor publikováno: 12.12.2023

V BISO Hurbanovo máme opäť dôvod na radosť, keďže sme nedávno odovzdali nový kŕmny voz Strautmann Verti-Mix 50 nášmu zákazníkovi.

Nesmierne nás teší, že stále viac poľnohospodárov vyhľadáva spoľahlivé a výkonné stroje na spracovanie a miešanie krmív pre svoje stáda od spoločnosti Strautmann.

Strautmann Verti-Mix 50 je moderným kŕmnym vozom, ktorý ponúka poľnohospodárom efektívne riešenia pri príprave krmív. Jeho výkonný miešací systém zabezpečuje rovnomerné a kvalitné miešanie rôznych zložiek krmív, čo je kľúčové pre správnu výživu hospodárskych zvierat.

Nový kŕmny voz Strautmann Verti-Mix 50 je len jedným zo strojov, ktoré sú súčasťou nášho portfólia, a sme presvedčení, že poskytne našim zákazníkom spoľahlivú a efektívnu podporu v každodennom manažmente ich poľnohospodárskeho podniku.

Pozrite si našu videoobhliadku, ktorá vám ponúka pohľad na všetky výnimočné vlastnosti a výhody, ktoré ponúka Strautmann Verti-Mix 50. Odkaz na video tu.

 

Navštívte http://navigator.biso.eu/strautmann/strautmann-verti-mix-400-500/ pre viac detailov.

 

Zainvestujte do spoľahlivosti a výkonnosti s kŕmnym vozom Strautmann Verti-Mix 50.
Pre viac informácií a cenové ponuky nás neváhajte kontaktovať.

Václav Štursa ml.
kontaktní telefon: +420 606 183 360
email: vaclav.stursa@biso.eu

 

Další zajímavé články:


6 NOVÝCH MODELOV STRAUTMANN VERTI-MIX PROFESSIONAL

Nie základný, štandardný ale profesionálny model. Pri príležitosti Eurotier 2022 predstavuje Strautmann novú sériu vertikálnych 1-závitových...

Pokračování zde.


OBLÍBENÝ MODEL KRMNÉHO VOZU STRAUTMANN VERTI-MIX 951

Dnešné odovzdanie ťahaného krmného vozu Strautmann Verti-Mix 951 s PVC vynášacím pásom pre zákazníka, ktorý dbá na presné krmné dávky...

Pokračování zde.

SBĚRACÍ VOZY STRAUTMANN V POPŘEDÍ

V sortimentu od společnosti Strautmann jsou modely vhodné jak pro farmáře, kteří chtějí sami ovládat silážní proces, tak i pro velké dodavatele. Sběrací vozy jsou k dispozici v objemech...

Pokračování zde.